LED lyskilder

LED – fremtiden lyskilde

GP Batteries er et etablert varemerke med en anerkjent god kvalitet og et tydelig budskap. Derfor har det vært et naturlig steg videre for GP å alltid utvide sitt sortiment med mer energieffektive lyskilder.
GP Lighting tilbyr et bredt produktspekter av energieffektive belysnings-løsninger for husholdninger, inklusive lavenergipærer, halogenpærer og vår største investering: LED-pærer og LED-belysning. I vårt sortiment på LED har vi bl.a. forbedret design, fargegjengivelse (Ra), fargetemperatur og dimmefunksjon.

Våre LED-pærer har høy energieffektivitet, en levetid på 25 000 timer og er helt enkelt det mest miljøvennlige alternativet. I porteføljen finnes pærer i ulike former, størrelser og wattstyrker, alt for å kunne passe ulike behov. GP Lighting har satt stort fokus på å kunne tilby pærer med fokus på form og funksjon. Helt enkelt pærer som passer overalt! Med spesielt fokus på kompakte modeller, ulike former, størrelser og typer av sokler passer en lyskilde fra GP overalt i hjemmet: stuen, kjøkkenet, soverom, bad, kjeller, garasjen og også utendørs. Vi har også andre LED-belysning som GP MoodLite, GP Safeguard og GP keycap – alt for å møte alle slags behov!

Spar energi, spar penger og redd miljøet med GP energieffektive LED-belysning.
Det finnes ingen grunn til kompromisser.

Våre LED-produkter

LED Lampe

LED Lampe

Spar penger med LED.

Hjemmebelysning står for omkring 10% av det totale energiforbruket for boliger innen EU. Tallet taler for seg selv. Vi behøver et grønnere alternativ. Sammenlignet med den tradisjonelle glødepæren har LED flere fordeler!

LED lampe »
GP MoodLite - What's your mood today?

GP MoodLite - What's your mood today?

Velg farge etter stemning med GP MoodLite!

GP MoodLite er et innovativt designprodukt som skaper en
unik atmosfære i hjemmet, svømmebassenget eller hagen.

GP MoodLite »
GP Safeguard

GP Safeguard

Trådløs utendørs belysning
med bevegelsessensor.

GP Safeguard gir deg
trygghet i all slags vær. En opplyst inngang føles både trygg og innbydende.

GP Safeguard »

Hvorfor LED?

Hjemmebelysning står for omkring 10% av det totale energiforbruket for boliger innen EU. Tallet taler for seg selv. Vi behøver et grønnere alternativ. Sammenlignet med den tradisjonelle glødepæren har LED flere fordeler:

• Energiforbruket er 80% lavere sammenlignet med glødepæren.
Du sparer penger gjennom lavere stømregning.
• Varer 25 ganger lengre enn glødepæren. Du slipper å bytte pære så ofte.

GP Keycap

GP Keycap

Great for opening locks in the dark!

GP Keycap med en LED-lys som lyser opp låsen. Perfekt for barn eller for de som vil ha en morsom detalj i sin nøkkelknippet. Keycap beskytter nøkkelen, lyser opp låsen når du trykker på den, og passer de fleste tastene!