GP BATTERIES – POWERING A GREENER TOMORROW

Full_size-slideshows-poweringagreenertomorrow

GP Batteries er GPBM Nordics varemerke innenfor produktområdenebatterier og batteriladere, lyskilder og lommelykter.

Vi har en 25 år lang historie innen batterier og batterilading, og dermed en stor kunnskap og erfaring ombransjen og våre kunders behov. GP Batteries er enav verdens største produsenter av oppladbare NiMH-batterier. Dette er et selvsagt satsingsområde for oss i Norden, ikke minst med tanke på vår bestrebelse etteren grønnere hverdag.

Vi er samtidig en komplett batterileverandør med markedets bredeste sortiment av batterier. Alt fra nyeportable ladere til kraftfulle alkaliske batterier, et bredtsortiment av knappceller, spesialbatterier og batteripakker. Alt samlet under et sterkt varemerke – GP Batteries.

Kjent fra TV

Kjent fra TV

Har du sett Mr PowerBank på TV?

Se våre reklamer, svensk og utenlandsk her »
Trenger du hjelp med å finne den rette batteri for ditt produkt eller prosjekt?

Trenger du hjelp med å finne den rette batteri for ditt produkt eller prosjekt?

Vår industrien seksjon streber alltid etter å være den beste partner for OEM og teknologiindustrien innen områdene energi og bærbare belysning. Ved å arbeide tett med fabrikkene, garanterer vi høy kvalitet og fleksibelt utvalg.

Kontakte oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg!

GPBM Nordic – en enklere, grønnere og sikrere levende

GPBM Nordic – en enklere, grønnere og sikrere levende

GP Batteries er GPBM Nordics varemerke på produktområdet bærbar energi, noe som bl.a. omfatter batterier og batteriladere. GPBM Nordic AB markedsfører og selger også brannsikkerhetsprodukter under varemerket Housegard. GPBM Nordic AB inngår i Cebon Group AB, som er et holdingselskap med forretningsdrivende datterselskaper i Norden, Frankrike og Italia. Konsernet har ca. 80 ansatte og en omsetning på ca. 350 millioner SEK. Konsernets hovedkontor og lager ligger i Göteborg.

Besøk www.gpbmnordic.se
GPI en av de största

GPI en av de största

GPI International, med sine 15 fabrikker i Kina har fokusert på produksjon av alkaliske batterier, NiMH-batterier, litium knappeceller og batteriladere. Mange ledende merkevarer kjøper i dag flere batteri steder fra GPI.

Selskapet er verdens største produsent av oppladbare batterier og i kategorien av alkaliske engangsbatterier er vi en av de største produsentene.

Vil du lære mer om GPI se her »