Engangsbatterier

 

Den aller vanligste batteritypen

Det fins flere ulike typer engangsbatterier på markedet i dag; alkaliske batterier, brunsteinsbatterier og litiumsbatterier m.fl. Alkaliske batterier er den typen av batteri som det selges mest av. De vanligste bruksområdene er f.eks. klokker, lommelykter, leker og kameraer og andre ting som man vil ha lengre driftstid på. Til forskjell fra et oppladbart batteri kan et engangsbatteri bare brukes én gang.

 

Det som er viktig å tenke på når man skal velge batteri er at ulike enheter har ulike batteribehov. For at du skal få mest mulig ut av ditt produkt tilbyr vi i dag tre ulike alkaliske batterier; GP Ultra Plus, GP Ultra og GP Super.

 

GP Lithium er en serie kraftige litiumbatterier som passer ypperlig til profesjonelle og energikrevende applikasjoner.

 


GP ReCyko

 

Oppladbare batterier vs. engangsbatterier

GP ReCyko er tatt frem for å helt kunne erstatte det tradisjonelle engangsbatteriet. Som et engangsbatteri, vil det oppladbare batteriet være klar til å brukes ved kjøp og kan oppbevares over lang tid uten å miste ladningen. Den største forskjellen er at et alkalisk batteri begynner sin utlading fra 1,5V og slutter rett under 1V, mens et oppladbart batteri generelt beholder en gjennomsnittlig spenning på 1,2V under hele utladningssyklusen.


Se alle våre oppladbare batterier

GP Ultra Plus

Velg miljømerkede batterier! 

"Svanemerkede engangsbatterier har en lang utprøvd livstid og oppfyller de hardeste kravene om innhold av farlige metaller. Med Svanemerkede engangsbatterier minsker dermed mengden miljøfarlig avfall."


GP Ultra Plus er det kraftigste batteriet som vi har skapt, og er dessuten Svanemerket. 

Les mer

FAQ

Skal batterier oppbevares i kjøleskapet?

Så klart du kan om du vil, men det fins ofte bedre ting å lagre i kjøleskapet, f.eks. mat. Batteriet klarer seg veldig bra også utenfor kjøleskapet. 

Har du flere spørsmål rundt batterier? I vår FAQ svarer vi på alle vanlige spørsmål når det gjelder batterier og belysning.
 

Les mer