Oppladbare batterier

 

Alltid ladede gadgets når du trenger det

Hele Norge skal lade! Med oppladbare batterier hjemme eller på jobben behøver du aldri å være uten batterier igjen. Å kjøpe batterier som du kaster etter bruk er kronglete, dyrt i lengden og ikke så bra for miljøet.

Å lade har blitt en del av vår hverdag. Vi har gjennom de seneste årene blitt mer og mer vant til at vi daglig tenker på om det fins nok batteri på telefonen før vi sovner, om barnas nettbrett er ladet før helgens bilreise, eller om datakabelen er med når vi skal jobbe hjemmefra. 
 

Når det kommer til batterier som ikke er innebygd er vi mer late. Vi vet alle fordelene med å bruke oppladbare batterier. Det handler både om miljø og lommeboka vår, men fortsatt velger de fleste å kjøpe engangsbatterier. Noen slenger til og med batteriene i vanlig restavfall. Er ikke det litt rart? 

Bli med oss og bli en lader du også!

Strømløs teknikk skal ikke hindre deg i å gjøre det du liker. Under parolen ”Bli en lader” setter vi fokus på hvor mye enklere livet blir når du lader.


Les merBra å vite om batterilading

"Hvilke batterier kan jeg lade? Hvorfor lader ikke batteriet ordentlig? " Det fins en del ting som kan være bra å vite om oppladbare batterier som gjør det enkere å velge batteri og lader, men som også gjør at batteriene holder så lenge som mulig. 

 

Les mer i vår guideResirkuler batteriene med stil

Vi har hatt stor suksess med vårt Batteribo i Sverige og jobber nå hardt med å innføre denne i Norge. En praktisk og fin boks for brukte batterier. Les mer på vår svenske side.
 

Läs mer