GP PowerBank Xtreme 20000 mAh, 3C20A, Svart

Ekstremt kraftig bærbar lader, 20 000 mAh, kan lade en smarttelefon opptil ni ganger på en enkelt lading, og et nettbrett to ganger. Xtreme er velegnet til utstyr med både stort og lite energibehov og kan lade to enheter om gangen.

  • 20 000 mAh
  • Passer for både lave og høye strøm enheter, lading to enheter samtidig.
  • LED for å indikere ladestatus.


Produktet har alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner og oppfyller alle kravene i UN38,3 (sikkerhetsstandard for lufttransport).

 

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Produktbeskrivelse

Detaljer

GP PowerBank Xtreme
Ekte gamere gir seg aldri

Det er det heller ingen grunn til. Uansett hva som er hovedinteressen din, vil vår kraftigste bærbare lader, GP PowerBank Xtreme, løse alle batteriproblemer du måtte ha – slik at du får mer tid til å konsentrere deg om det du liker å drive med. 

 

GP PowerBank Xtreme 20 000 mAh kan lade en smarttelefon opptil ni ganger på en enkelt lading, og et nettbrett to ganger. Det er gode nyheter for eknologientusiaster og alle som ofte oppholder seg på steder der det er langt mellom strømuttakene – fjellvandrere, forretningsreisende osv. Xtreme er velegnet til utstyr med både stort og lite energibehov og kan lade to enheter om gangen.


 

Pålitelig og sikker lading

Overstrømbeskyttelse

Om USB-enheten drar for mye strøm fra laderen, kan både din lader og enheten skades. For å forhindre dette har alle våre GP Portable PowerBanks en overstrømsbeskyttelse som stopper laderen for å hindre den fra å bli overopphetet eller begynne å brenne.

Overtemperaturbeskyttelse

Når for mye strøm ledes gjennom batteriet eller under uønskede forhold kan laderen bli overopphetet. Derfor har vi installert en overtemperaturbeskyttelse – for å sikre at batteriet opererer under trygge forhold og for å unngå all risiko knyttet til overoppheting.

Lav- og overspenningsbeskyttelse

En batteridrevet enhet kan bare håndtere en viss spenning. Våre GP Portable PowerBanks har en definert grense som regulerer hvor mye spenning laderen skal håndtere, hvilket hindrer batteriskader som forårsakes av uventet strømtilførsel eller dyputladning.

Kortslutningsbeskyttelse

Når en kortslutning inntreffer er det en rask og for stor strømtilførsel som kan forårsake mye skade på både din enhet og lader. Om USB-utgangen kortsluttes, så vil laderen slutte å virke for å forhindre at den overopphetes eller begynne å brenne.

Støtsikker

Et fall kan forårsake stor skade på batteriet, hvilket igjen kan skade både laderen og USB-enheten. Om du har uflaks kan det også resultere i at batteriet tar fyr eller eksploderer. Derfor har GP Portable PowerBank en beskyttelse som forhindrer batteriskader som kan oppstå etter et støt eller et fall.

» Godkjenninger

Alle våre GP PowerBank er godkjent med UN38.3, som betyr at du kan bruke dem på fly. De er også CE-merket og oppfyller alle EØS-krav.

 

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode 405098
Charge Smartphones, tablets etc.
Inngang Micro-USB 2A
Output USB-A 1A + 2.1A
Connections 2 USB
Farge Svart
Voltage 3.7 V
Country Of Origin Kina
Statistiskt nummer 8507600030
EL-nr 62 001 15
Batteritype (kjemi) Litio ione
Nobb number 50574160
Batterysize Portable PowerBank
Capacity 20000