fbpx

En investering i vår felles fremtid.

Det har lenge vært slik at våre produkter kjøpes, brukes og kastes.
Et av de største problemene er at batterier og lyskilder, til forskjell fra mange andre forbruksprodukter, inneholder kjemikalier og blandede materialer som kan være direkte skadelige for mennesker, dyr og natur hvis de ikke gjenvinnes på rett måte.

Som produsent og leverandør av forbruksprodukter anser vi det som vårt ansvar å tilby et bedre alternativ. Derfor har vi begynt å merke våre mest miljøvennlige produkter med et symbol som betyr at det valget du gjør, er det beste du kan gjøre – for deg selv og planeten. Dessuten går alltid en del av inntektene til prosjekter som bygger en bærekraftig fremtid for oss alle.

Vi bor alle på samme planet

Hvis alle på jorden skulle leve slik vi gjør, hadde vi trengt fem jordkloder til. Det har vi ikke, vi har én planet og i dag blir andre deler av verden lidende for at vi lever i en bruk-og-kast-kultur uten tanke på konsekvensene.

Vi lever her sammen og dine valg spiller en større rolle enn du tror.

Bidra til en bærekraftig fremtid ved å velge GP-produkter

For hvert oppladbart batteri som selges, er vi takknemlige for den haugen av engangsbatterier som ikke produseres, og for hver LED-pære alle de halogenpærer, glødepærer og lavenergipærer som ikke lenger brukes. Vårt oppdrag er å gi deg et bedre alternativ enn de unødvendige bruk-og-kast-kjøpene.

Vi har gjort det enkelt ved å merke produkter med Green Investment-symbolet som betyr at det valget du gjør, spiller en rolle. For deg selv, de som er enda mer avhengige av ditt valg og for planeten.

Fra og med 1. januar 2018 går deler av inntektene fra salget av oppladbare batterier og LED-pærer fra GP Batteries til bærekraftige prosjekter som vi driver under Green Investment.

Kjøp og bidra

Oppladbare batterier og LED-pærer er det beste valget for både miljø og lommebok, og dessuten går deler av inntektene til TRINEs prosjekter.

Et aktivt valg i hvert trinn

Når du velger et produkt merket med Green Investment, vet du med sikkerhet at det gjør en forskjell i hverdagen. Dessuten går en del av inntektene alltid til prosjekter som bygger en bærekraftig fremtid for oss, våre medmennesker og kommende generasjoner.

Elektrisitet forandrer alt

1,2 milliarder mennesker lever akkurat nå i såkalt energifattigdom. De som rammes hardest, er mennesker på avsidesliggende steder uten fast strømnett, der tilgangen til elektrisitet er minimal eller ikke eksisterende.

Rydd opp der hjemme

GP Batteries har ved hjelp av svenske Naturvårdsverket skapt Batteriboet – en boks for brukte batterier som forhåpentligvis fører til at færre mennesker kaster batteriene i restavfallet. Utviklingen av Batteriboet driver vi under Green Investment.