Green Investment


 

 

 

En investering i vår felles fremtid.

Våre produkter har i lang tid blitt kjøpt, brukt og kastet. Et av de største problemene er at batterier og lyskilder - til forskjell fra mange andre forbruksprodukter - inneholder kjemikalier og blandede materialer som kan være direkte helseskadelig for både mennesker, dyr og natur hvis de ikke gjenvinnes på riktig måte.

 

Som produsent og leverandør av forbruksprodukter ser vi på det som vårt ansvar å tilby et bedre alternativ. Derfor har vi gjort det enkelt gjennom å merke disse produktene med et symbol som betyr at det valget du har tatt spiller en rolle. For deg selv og ikke minst vår planet. Dessuten går alltid en del av inntektene til prosjekt som bygger en holdbar fremtid for oss, våre medmennesker og generasjoner som følger etter.

 

 

 

 

 

PROSJEKT: GP Batteries x TRINE

Elektrisitet forandrer alt

1,2 milliarder mennesker lever akkurat nå i såkalt energifattigdom. Hardest rammet er mennesker i avsidesliggende byer uten fast strømnett, der det er minimal eller ingen tilgang til elektrisitet. TRINE jobber for å minske energifattigdom. Gjennom investeringer forsynes entreprenører i Afrika med den finansieringen som kreves for å kunne installere solenergi på lokale steder. Mennesker som lever i byene får tilgang til ren, fornybar energi og kan avbetale i egen takt.

 

Akkurat nå går en del av inntektene til holdbare prosjekter som TRINE driver.

 

Les mer om TRINE her

 

 

 

 

 

PROSJEKT: Batteriboet by GP Batteries

Når energien tar slutt

GP Batteries har ved hjelp av svenske Naturvårdverket skapt Batteriboet - en boks for brukte batterier som forhåpentligvis skal gjøre at færre mennesker kaster batteriene rett i søpla. Hold utkikk etter Batteriboet hos din nærmeste forhandler.

 

Vil du også dele ut Batteriboet i din butikk? Kontakt oss på kundeservice@gpbmnordic.no

 

 

 

 

 

 

Et aktivt valg i hvert ledd.

Når du velger et produkt merket med Green Investment vet du med sikkerhet at det gjør en forskjell i din hverdag. Dessuten går alltid en del av inntektene til prosjekt som bygger en holdbar fremtid for oss, våre medmennesker og generasjoner som følger etter.

 

Produsenten

Det starter hos produsenten. Hvis ikke vi tar ansvar for holdbarheten allerede i idéfase, produksjon og innkjøp - hvor skal de bedre alternativene komme ifra?

 

Butikken

I butikk. Å veilede kjøperen til et bra valg i butikken er avgjørende for å kunne skape en positiv trend som virkelig gjør en forskjell.

 

Kjøperen

Kjøperen får mulighet å velge et produkt som er enklere og mer bekvem å bruke, har lengre livslengde, mindre påvirkning på miljøet og er dessuten billigere i lengden.

 

 

 

 

 

Når du velger energismarte produkter fra GP Batteries, støtter du prosjekter som bidrar til en holdbar fremtid.

Fra og med 1. januar 2018 går deler av inntektene fra salg av oppladbare batterier og LED-pærer fra GP Batteries til holdbare prosjekter som vi driver under Green Investment.