Om GP Batteries

 

Batterieksperter siden 1964

 

 

Batterieksperter siden 1964

GP Batteries er en del av Gold Peak Group i Hong Kong, og i 1964 ble det første Gold Peak-batteriet lansert som ble brukt i transistorradioer som var populære på 60-tallet.
 

Gold Peak-batteriene er forgjengere til de batterier vi produserer i GP Batteries' fabrikker i dag. GP Batteries er med sine 15 fabrikker i Kina fokuserte på produksjon av alkaliske batterier, NiMH-batterier, litiumbatterier, knappceller og batteriladere m.m.  Siden 90-tallet - når oppladbare batterier ble introdusert på markedet - har vi fokusert vår markedsføring på oppladbare produkter, noe som har gitt oss en ledende markedsposisjon i kategorien med verdens største fabrikker og flest antall produserte NiMH-batterier hvert år.

Når oppladbare batterier kom ut på markedet, fulgte så klart batteriladeren etter. Vår første kalte vi for GP PowerBank 1, et navn som har fått feste hos mange andre batteriprodusenter, først og fremst som USB-ladere og batteripakker.

 

Batterieksperter siden 1964

 

 

Bli en lader

 

Vårt mål er at alle skal lade batteriene!

Med verdens største NiMH-fabrikker, et av markedets bredeste utvalg innen portabel lading for USB-enheter, og lanseringen av den første powerbanken i 1997 har vi erfaringen, kunnskapen og ressursene som kreves for å fokusere på oppladbart. Bli en lader du også!

 

Les mer

 

 

Hvem er Mr PowerBank?

Mr PowerBank er en tilbakevendende figur i våre reklamefilmer, og maskot på events og varemesser. På YouTube kan du se flere filmer reklamefilmer som ble sendt på TV mellom 2004 og 2010.

Til YouTube

 

 

GP Batteries International

GP Batteries er verdens største produsent av NiMH-batterier, og topp 3 når det kommer til alkaliske batterier. GP Batteries International (GPI) har sitt hovedsete i Hong Kong og representerers av ulike partnere verden over. 

Les mer om GPI

 


 

GPBM Nordic har ansvar for salg og markedsføring av GP Batteries i Norden, Italia og Frankrike.

1985 registrerte tre venner selskapet Cebon. i sann entreprenørsånd begynte de å selge knappceller hjemme fra tenåringsrommet i Vest-Sverige, noe som viste seg å være starten på en hittils 30 år lang reise med mye fremgang. I dag er Cebon moderselskapet til GPBM Nordic, GPBM Italy og GPBM France. 

Allerede i 1988 ble GP Batteries (GPI) selskapets batterileverandør. Det nære samarbeidet med GP Batteries har gjort med mulig for oss å bli en stor og viktig aktør på markedet for alkaliske og oppladbare batterier, både innen forbrukermarkedet og i industrien.I dag er GP Batteries en av deleierne i GPBM, og vi er fortsatt stolte den dag i dag over at vi får støtte fra en av verdens mest fremgangsrike produsenter av batterløsninger. 

Gjennom årene har vi samlet på oss en enorm kunnskap og erfaring som har bidratt til vår sterke posisjon på det industrielle markedet - hvor vi med vår industridivisjon med høy kompetanse og sterkt, løsningsorientert fokus - har hatt mange fremgangsrike prosjekt innen skreddersydde energiløsninger og fornybar energi. 


I dag har vi kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Frankrike og Italien. Hovedkontoret og det nordiske lageret ligger i Göteborg. GPBM Nordics omsetning er på ca. 355 millioner kroner og sysselsetter drøyt 100 ansatte. 

 

 

» Kontakt oss

Vårt hovedkontor og sentrallager ligger i Mölndal, rett utenfor Göteborg.

Argongatan 2B, 431 53 Mölndal.
Telefon: +46 (0)31-799 16 00
E-post: kundservice@gpbmnordic.se

 

Prof. Birkelands vei 26 B, 1081 Oslo
Telefon: +47 22 88 30 40
E-post: kundeservice@gpbmnordic.no

 

 

 

 

GPBM Industry

 

GPBM Industry:

Batteriløsninger for industri og profesjonelle miljøer

GPBM Industry er en heldekkende leverandør av batterier og energilagringsløsninger med 30 års erfaring med å produsere og distribuere produkter med høy kvalitets- og sikkerhetsstandard.

Med er tydelig fokus på holdbarhet og kundetilpasning tar vi frem en passende energiløsning for den unike applikasjonen. 

 

Til GPBM Industry

 

Bli ÅF

 

Søk om å bli forhandler

Vil du bli forhandler av batterier og belysning fra GP Batteries? Søk om å bli forhandler på gpbmnordic.no eller kontakt oss på kundeservice@gpbmnordic.no. 

 

Søk nå

 

 

Finn forhandler

GP Batteries' produkter finns i en mengde butikker rundt om i landet og på nettet.

 

Finn din nærmeste butikk