fbpx

GP ReCyko Everyday-batterier

ReCyko Everyday oppladbare batterier er designet for bruk hver dag – uansett om det er enheter som trekker mye eller lite strøm. Disse små, grønne hverdagsheltene har høy ytelse og lang levetid. Rett og slett en fullgod erstatter for engangsbatteriet.

Du slipper å kjøpe nye og samtidig er du miljøsmart.

Hvis folk i Sverige hadde valgt å kjøpe bare oppladbare batterier og ladet dem opp hundre ganger, hadde utslippene minsket med 6700 tonn karbondioksidekvivalenter. Det er en betydelig mengde, det tilsvarer f.eks. utslippene fra 925 bilturer jorden rundt.

GPReCyko-everyday-girl1

Bedre enn noensinne.

GP lanserte oppladbare batterier i Sverige på 90-tallet. Med alle de CD- og MP3-spillerne som fantes på markedet da, var etterspørselen stor. Kvaliteten på de oppladbare batteriene var imidlertid ikke i nærheten av dagens kvalitet og dessverre har det overlevd noen myter fra den tiden.

Med ReCyko kommer du ikke til å merke noen større forskjell mellom oppladbare batterier og engangsbatterier. I stedet sparer du penger og tid, og du gjør en god gjerning for miljøet ved å bli med i vår oppladbare revolusjon.

94 % gjenvinnbart

GP ReCyko-batteriet er skapt med mer enn 10 % gjenvunnet materiale og hele 94 % av batteriet, inklusive forpakningen, kan gjenvinnes. Bra, ikke sant?

94% återvinningsbar​

Gode produkter krever gode batterier

Lang levetid

Garantert å holde i opptil 500 ladninger.

Klart for bruk

GP ReCyko er ladet ved kjøp og klart til å brukes.

Lav selvutladning

80 % av kapasiteten gjenstår etter ett års lagring.

Fungerer i ekstreme temperaturer

Fungerer i temperaturer fra -20 °C til 50 °C

Spar penger

Erstatt tusentalls engangsbatterier og spar penger.

Miljøvennlig

GP ReCyko-batteriet er skapt med mer enn 10 % gjenvunnet materiale og hele 94 % av batteriet, inklusive forpakningen, kan gjenvinnes.

Komplett utvalg av oppladbare batterier

Et komplett utvalg av holdbare, miljøvennlige batterier som finnes i ulike kapasiteter og størrelser for å drive alle dine enheter.

AAA

AA

C

D

9V

Allt var inte bättre förr

90-talet hade sina ljusglimtar som Buffalo-skor, Date-parfymen och hockeybilder. Laddningsbara batterier blev dock aldrig någon riktig hit. Men mycket har hänt sedan dess. Hållbarheten har ökat, materialet är miljövänligare och designen är snyggare. Dessutom sparar du en hel del pengar i det långa loppet med att gå över till laddningsbara batterier.

Så gör din plånbok, miljön och dig själv en tjänst och gå med i GP:s laddningsbara revolution.