Guide - Spare batteritid

 

Batteriguide

 

Slik sparer du batteri på din smartphone eller nettbrett

I dag bruker vi våre telefoner og nettbrett veldig ofte, appene blir tyngre og tyngre, mens batteriets levetid henger etter.

Derfor har vi gjort en liste på 9 saker som du kan gjøre for å spare batteritid. Iblant er det mange små saker som bidrar til det beste resultatet - følger du alle steg så får du garantert bedre utnyttelse av dine USB-gadgets. 

 

SJEKKLISTE:

 

» Juster lyset på skjermen

En av de beste måtene å spare batteri på er å manuelt justere lysstyrken på skjermen. For å spare så mye batteri som mulig kan du skru ned lyset så mye det går, uten at du må anstrenge øynene for å se hva som skjer på skjermen.

 

» Minimer bruken av appene

Fins det saker som du ikke trenger å gjøre i spillet eller appen når du er ute og går eller reiser kollektiv, så kan det vente til du er i nærheten av et vegguttak. Gjør helt enkelt bare det du behøver å gjør akkurat da og spar resten til senere.

 

» Slå av lyden

Selv om det er mer effektfullt med lyd på i spillene som Pokémon GO og Super Mario Run så kan det være med å bidra til at batteriet tømmes fortere. 

 

» Steng appene som du ikke bruker

Apper som er påslått i bakgrunnen drar batteri fra enheten uten at de er i aktiv bruk. Steng disse så får du ytterligere batteritid til annet.

 

» Slå av bluetooth

Hvis du ikke bruker bluetooth for tilfellet så kan du slå av den. 

 

» Slå av WiFi

Hvis du bare bruker mobildata når du surfer så kan du slå av WiFi på enheten. Å ha den på hjelper telefonen og nettbrettet med å vite hvor du befinner deg, noe som kan väre en fordel. Men når du går kommer enheten automatisk lete etter WiFi-hotspots etc. noe som drar batteri fra enheten.

 

» Bruk enhetens innebygde Energy Saver

Slå på Energy Saver hvis du ikke bruker telefonen eller nettbrettet så hjelper den deg å spare batteriet litt til.

 

» Slå på Flymodus når du ikke bruker enheten

Å bruke Flymodus når du ikke bruker telefonen eller nettbrettet er en av de beste måtene å spare batteri på.

 

» Bruk et ekstra batteri eller powerbank

Å investere i en powerbank er et bra valg for deg som føler att batteriet i dine USB-enheter går tomme for batteri for fort.

 

 

Finn riktig powerbank i vår guide!

Hvilken powerbank du skal velge avhenger av hvor mye kraft du trenger, hvor ofte du står uten batteri og hvilken USB-enhet du bruker.Er du usikker på hva slags type powerbank du skal velge? Da kan du få hjelp via vår guide!

 

Til guiden

 

 

 

Ekstra kabler og ledninger

Er du en av dem som alltid roter bort ladekabelen eller veggadapteren, eller kanskje både og? Da er det kanskje på tide å utøke ladetilbehøret slik at du alltid har mulighet til å lade når du behøver det.  

 

Se hele sortimentet

 


 

 

Se alle powerbanks fra GP Batteries

GP Batteries har et av markedets bredeste tilbud innen portabel lading. 

 

Se hele sortimentet

 

Vil du vite mer om GP PowerBank?

Har du spørsmål om hvordan det fungerer å lade telefonen, nettbrettet eller noen andre USB-ennheter med en powerbank, eller har du støtt på problemer når du lader?f

 

Finn svar på spørsmålene i vår FAQ