fbpx

Finn frem i mørket

De fleste blir overrasket hvis de teller opp hvor mange lommelykter de faktisk har rundt seg. Ethvert behov, sted eller yrke har som oftest sin egen lommelykt. Verktøykassen, kjelerommet, garasjen, båten, ryggsekken eller fiskeskrinet for bare å nevne noen eksempler. I vårt brede sortiment finnes det lommelykter for alle behov, så vel fritids- som yrkesbruk, for å øke tryggheten i hjemmet og lykter som forenkler livet ute i naturen og på fritiden.

Hvilken lykt passer for deg?

Lommelykter

Alle trenger en lommelykt, kanskje til og med flere? Vi har vel alle stått der når strømmen har gått og lett febrilsk etter en lommelykt? Eller i båten når det begynner å skumre på sommerkveldene? GP har lommelykter for alle situasjoner du kan komme opp i.

Hodelykter

Med en hodelykt har du hendene fri til å legge ut på eventyr, store som små. GPs hodelykter passer like bra for deg enten du skal ut med hunden, skifte dekk på bilen eller sløye fisk etter mørkets frembrudd.

Tilbehør

Uansett om du jakter eller befinner deg i taktiske situasjoner, har ettersøkningskitet den rette løsningen for deg. Det skal ikke være vanskelig å se i mørket.

Tre ulike serier av lykter

GP har tre ulike serier med over 30 ulike modeller av lommelykter og hodelykter – GPDesign, GP Discover og GP Xplor. Alt for at du skal kunne finne den lykten som passer best for deg.

Brukeren i fokus

GPDesigns lommelyktserie setter brukeren i fokus. Med gjennomtenkt funksjonalitet og høy kvalitet er lommelyktene skapt for hverdagsaktiviteter, eventyr og arbeid som stiller høye krav til lyskildens ytelse og holdbarhet.

For den nysgjerrige

GP Discovery er hodelykter som passer for nysgjerrige og aktive personer, uansett om det handler om mekking i garasjen, en tur med hunden eller pilking på isen. GP Discovery gjør deg enda friere til å legge ut på både små og store eventyr.

Trygge og pålitelige hodelykter

Xplor er en serie hodelykter for deg som vil kunne bevege deg fritt i all slags vær, uansett tid på døgnet. Hodelyktene er brukervennlige, har en karakteristisk, minimalistisk design, smarte funksjoner og et sterkt, stabilt lys.

Kunnskapsbank Lommelykter og hodelykter

Vil du være sikker på at du kjøper rett lommelykt eller hodelykt for nettopp din unike situasjon? Les kunnskapsbanken og få svar på alle spørsmål som kan oppstå når du skal skaffe deg en lykt.

GPDesign – lommelykter utviklet fra grunnen av

Finn rett lykt

Å velge rett lommelykt eller hodelykt kan føles som å begi seg ut i en jungel. I guiden finner du informasjon om hvordan du velger rett lykt til dine formål og gjør kjøpet enklere.