fbpx

Join the recharging revolution

Vil du spare tid og penger, og samtidig beskytte miljøet? Bli da med på GPs endringsreise som tar deg fra engangsbatterier til oppladbare. Det nye ReCyko-konseptet garanterer sterke og holdbare produkter som dessuten etterlater minst mulig klimaavtrykk. Sammen kjemper vi for en grønnere fremtid og en enklere hverdag med GP ReCyko.

Lenge leve den oppladbare revolusjonen.

Allt var inte bättre förr

90-talet hade sina ljusglimtar som Buffalo-skor, Date-parfymen och hockeybilder. Laddningsbara batterier blev dock aldrig någon riktig hit. Men mycket har hänt sedan dess. Hållbarheten har ökat, materialet är miljövänligare och designen är snyggare. Dessutom sparar du en hel del pengar i det långa loppet med att gå över till laddningsbara batterier.

Så gör din plånbok, miljön och dig själv en tjänst och gå med i GP:s laddningsbara revolution.

Tre ulike batterier å velge mellom

Dine grønne hverdagshelter

Batteriene som tåler allsidig bruk hver dag. Med sin høye ytelse og holdbarhet er de nyttige å ha i alle hjem.

Fra én proff til en annen

På verkstedet, byggeplassen eller skolen. En krevende arbeidsplass krever et profesjonelt og slitesterkt batteri, perfekt for yrkesmessig bruk.

La blitsen lyse opp

Et spesialutviklet batteri for deg som ikke vil gå glipp av et eneste øyeblikk bak kameraet. Lynrask fotografering for perfekte bilder.

Batteriladere og ladestasjoner

En helt ny måte å lade på

Unngå utladede batterier og gjetteleker. GP ReCykos batteriladere og ladestasjoner gir deg full kontroll over batterienes kapasitet og tilstand.

The worlds fastest charger

10 minutes is all you need

ReCyko Charge 10 er verdens raskeste batterilader.* På bare 10 minutter er batteriene klare til bruk i alle dine enheter.

Mer om GP ReCyko

Derfor bør du lade!

Hvis vi bruker Sverige som eksempel, så samles det inn mer enn 10 000 tonn batterier der hvert år (basert på tall for 2015 fra sopor.nu). Med oppladbare batterier reduserer du forbruket av batterier, sparer penger og minsker miljøpåvirkningen. Allerede når du har ladet et oppladbart batteri fire ganger, gir det klimagevinster sammenlignet med å bruke fire alkaliske engangsbatterier med tilsvarende energimengde.

Bra å vite om GP ReCyko

Vanlige myter om oppladbare batterier

Lad aldri andre typer batterier i laderen (f.eks. alkaliske, brunstein eller litium) enn de som er angitt i bruksanvisningen. Det kan nemlig være direkte skadelig for både enheten og brukeren.

Hvordan du bør lade batteriene i en batterilader, avhenger av antallet ladekanaler. Hvis en lader har 4 batterirom men bare 2 ladekanaler, betyr det at du må lade batteriene i par for å slutte kretsen. De fleste premiumladere har individuelle ladekanaler, f.eks. 4 batterirom og 4 ladekanaler, og det betyr at du kan lade ett batteri om gangen.

Oppladbare batterier fungerer like bra som engangsbatterier i barnas leker. Dessuten kan du gjenbruke dem hundrevis av ganger.

Godt tips som gjør ladningen lettere i hverdagen

Våre mer avanserte ladere kan lade batteriene individuelt, mens våre enkleste modeller lader to batterier om gangen. De fleste ting du bruker, trenger to eller flere batterier. Derfor anbefaler vi at du alltid lader batteriene to og to.

Hvis du ikke bruker batteriene i en lengre periode, anbefaler vi at du lader dem iblant for å opprettholde deres optimale tilstand.​​

Hvis du ikke bruker en enhet på lang tid, er det bra å ta ut batteriet. Dette for å forhindre at batteriet utlades for mye.​​