fbpx

Verdens raskeste batterilader*

På bare 10 minutter er batteriene klare til bruk i alle dine enheter.

Verdens raskeste batterilader*

Har du dårlig tid? Da er dette laderen for deg. Med ReCyko Charge 10 kan du spare både tid og penger. ReCyko Charge 10-laderen kombinert med de oppladbare Charge 10-batteriene lever i full symbiose og er designet for hverdagsbruk. Kombinasjonen av lader og batterier leverer høy kapasitet, uansett om det er til enheter som trekker mye eller lite strøm.

Smarte lademoduser

GP ReCyko Charge 10 kan lade i to ulike moduser: Ultra fast og Eco charging. Den intelligente teknologien i laderen optimerer ladningen fra 1,5 A til 10 A. Ultra fast-modusen brukes for kortest mulig ladetid, mens Eco-modusen er til for å maksimere batteriets levetid.

Funksjoner for sikker ladning

Charge 10 analyserer batterienes tilstand og LED-displayet indikerer ladestatus og advarer om dårlige batterier eller hvis det er satt inn engangsbatterier. Laderen har også et veldig stillegående viftesystem som holder batteriene avkjølte for optimal ladning. Andre inkluderte sikkerhetsfunksjoner er: sikkerhetstimer, -dV-fulladningsovervåkning og temperaturvern. Kan selvfølgelig alltid bli sittende i veggen.

*Basert på en intern test utført av GP på de raskeste NiMH-batteriladerne fra ledende NiMH-batteriladermerker tilgjengelige på globale markeder fra og med mai 2021. Testforhold: Gjennomsnittlig tid som kreves ved 5 ladninger av 4 nye batterier samtidig av typen Charge 10 1700 mAh AA til 90 % + kapasitet ved 20 °C fulgt av batteriutladning ifølge IEC 61951-2.