fbpx

Batterieksperter siden 1964

GP Batteries er en komplett batterileverandør som har lang erfaring med å produsere batterier av høy kvalitet. Som en av verdens største og mest fremgangsrike produsenter av batteriløsninger tilbyr vi et bredt sortiment med blant annet alkaliske og oppladbare batterier, ulike typer knappcellebatterier og bærbare ladere for alle enheter som lades via USB.

Vi har drevet virksomhet i Norden siden 1985 og i årenes løp har vi opparbeidet oss stor kunnskap om batterier, både når det gjelder produkter og løsninger for ulike forbrukerbehov og komplekse batteriløsninger for industrien.

GP Batteries Internationals

GP Batteries er verdens største produsent av NiMH-batterier og blant de tre ledende når det gjelder alkaliske batterier. GP Batteries International (GPI) har hovedkontor i Hong Kong og er representert av ulike partnere verden over.

GPBM Nordic

GPBM Nordic har ansvar for salg og markedsføring av GP Batteries i Norden, Italia og Frankrike.

Batteriløsninger for industrien og profesjonelle miljøer

GPBM Industry er en heldekkende leverandør av batterier og energilagringsløsninger med 30 års erfaring fra å produsere og distribuere produkter med høy kvalitets- og sikkerhetsstandard.

Med et tydelig fokus på bærekraft og kundetilpasning utarbeider vi en egnet energiløsning for den unike applikasjonen.

Bli forhandler

Vil du bli forhandler av batterier og belysning fra GP Batteries? Søk om å bli forhandler på www.gpbmnordic.no eller kontakt oss på info@gpbmnordic.no.