fbpx

Problemfri ladning

En utladet mobil, kabler som har viklet seg inn i hverandre eller altfor mange ladere til ulike enheter. Det finnes mange ting som kan irritere deg i hverdagen. La ikke ladningen bli en av dem. I GP ønsker vi å leve et stressfritt og effektivt liv. Ønsker du også det?

Sortiment

Powerbanks

Ta strømmen med deg dit du går.

På fjellturen, stranden eller festivalen. Det finnes utallige anledninger der en powerbank dukker opp som en redningsmann i nøden. I dag kan du lade praktisk talt alle enheter med en powerbank. I vårt sortiment finnes disse uvurderlige strømkildene som passer til nettopp dine elektroniske behov.

Trådløs ladning

Riv deg løs fra veggen.

Helt kabelløs og problemfri ladning. Det blir ikke enklere enn dette. Den trådløse ladeplaten forsyner enhetene dine med effektiv ladning og fungerer samtidig som en smakfull innredningsdetalj.

Lade- og synkkabler

Høyest mulig hastighet

Med en GP lade- og synkkabel kan du føle deg trygg på at du lader med optimal hastighet. Hele tre års garanti og en kabel som er testet for å tåle over 15 000 bøyninger.

Mer om ladning

Ladningen er en del av vår hverdag

Enten det gjelder mobiltelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen, så er disse avhengige av å bli ladet, ofte hver dag. Hvorfor ikke gjøre det på en god og bærekraftig måte, samtidig som du sørger for at apparatene dine holder så lenge som mulig? Det er bra for både privatøkonomien og miljøet.

Det er her GP vil gjøre en forskjell. Vi vil tilby et spisset sortiment som det føles trygt å kjøpe. Våre produkter er fremstilt på en miljøvennlig måte og har dessuten lang levetid. Sammen sørger vi for å minske vårt daglige klimaavtrykk.