fbpx

Sikkerhetslamper

Her finner du lyskilder som er spesielt utviklet for å øke din og familiens trygghet. Uansett om du trenger lys utendørs eller innendørs, har GP løsninger som øker din trygghet og holder tyvene borte.

Safeguard

GP Safeguard er en batteridrevet sikkerhetslampe som du enkelt monterer selv, uten å måtte få hjelp av en elektriker. Føl deg trygg i mørket på vei ut i garasjen, lag en trygg arbeidsplass eller skap trygghet utenfor bobilen om sommernettene.

Rask installasjon​

Lampen kan installeres i eller utenfor huset, og den er perfekt for steder uten tilgang til faste stikkontakter. Installasjonen tar knapt 5 minutter og lampen monteres enten med skruer eller ved hjelp av tvingen som følger med.

Egenskaper

– Kabelløs og batteridrevet (AA- eller C-batterier)
– Tennes automatisk når det oppdages bevegelse i mørket (PIR-sensor)
– Justerbare lyspunkter (opp, ned, venstre og høyre)
– Rekkevidde: 110°/8 m – Lysinnstillinger: ON/OFF/AUTO
– Lysstyrke: 60–260 lm – Vanntett, IP55 – Batteriets levetid: 300
–600 dager*
– Monteres med skrue eller tvinge (følger med) – Knappen trykkes inn for å åpne batterirommet ved bytte av batterier

Mange bruksområder

Hjem og hage

Lys opp hagen, entreen eller oppkjørselen for å ønske gjester velkommen og avskrekke innbruddstyver. Mørke gangveier, veien til boden eller ut til bilen føles tryggere når området er opplyst.

På arbeidsplassen

På byggearbeidsplassen og i havneområder kan det være bra at det er enkelt å flytte belysningen rundt. Det blir også tryggere for både besøkende og arbeidere.

Fritid og opplevelser

Når du er på ferie eller turer, kan batteridrevet belysning være en stor trygghet. For eksempel utenfor bobilen, hytten i skogen eller teltet på festivalen.

SecurELite

En finurlig sikkerhetslampe

En oppladbar lampe som øker tryggheten i hjemmet og passer for plassering i korridorer, entré, kjelerom, garasje, soverom m.m. Den stilrene designen gjør den lettplassert overalt i hjemmet.

Den smarte 3-i-1-løsningen gjør at du ikke bare har en tradisjonell lommelykt.

Med en innebygd bevegelsessensor kan du bruke den som nattlampe i entreen eller på et annet mørkt sted som du vil lyse opp når du nærmer deg.

Sikkerhetslampen tennes hvis strømmen går, noe som gjør at den også kan fungere som en veiviser ut av boligen hvis det begynner å brenne eller oppstår en annen nødssituasjon.